Koronavírus hírek

Koronavírus

Koronavírus

Maszk, mint “elmaradhatatlan” dizájn kellék

2020. november 07. - szaboedit

 

freeimage-16148229-web.jpg

Lehet szeretni vagy sem, de tény, hogy a koronavírus megjelenttével a maszk kötelező kiegészítővé vált. Hordjuk, mert kell, hordjuk, mert előírják... hordjuk, mert trendi? Való igaz, csak idő kérdése volt, hogy a divat mikor fedezi fel a maszkban rejlő potenciált. És ha már a koronavírus elleni védekezés mindenhol jelen van, miért ne lehetne jelen a divatvilágban is? 


“A divat nem csak a ruhákban él. A divat ott van az égen, az utcán, a divatnak köze van az eszméjéhez, ahhoz ahogy élünk, és ami történik körülöttünk.” mondta Coco Channel a divat nagyasszonya. Márpedig a COVID-19 jött látott és tényleg mindenütt ott van. Bizakodni tudunk csak abban, hogy hamarosan lecseng. Addig pedig az ékszerek és a pipere mellett minden további nélkül lehet a maszk is a divatos megjelenés és az egyedi stílus hatásos kifejezőeszköze. 

 Ebből pedig a nagy divatházak mellett a kézműves vállalkozások is jócskán kiveszik a maguk szeletét. Mert létezik egyszínű, mintás, hímzett, a viselőjére szabott, a variációknak csak a képzelet szab határt. Már-már olyan ez, mintha ebből akarna a fél világ hasznot húzni. De végül is, miért ne ülhetne fel erre a vonatra bárki, akinek van megvalósítandó elképzelése. Tervek pedig vannak, a stílus pedig annyiféle, ahány ember...

A bejegyzés trackback címe:

https://covid.blog.hu/api/trackback/id/tr1116259334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása